⚠️ AVEM DESCHIS si suntem pregatiti pentru a expedia comenzi. Click aici pentru a afla mai multe despre transportul pe timp de COVID-19. ⚠️

Pipercross

Pipercross realizează filtre de aer de înaltă performanță pentru sporturile auto și piețele interne de peste 25 de ani. Cu sediul în Northampton, Anglia Pipercross este situată în țară, împreună cu unele dintre cele mai mari nume în proiectarea și fabricarea motoarelor de motorsport din lume.

În acești 25 de ani filtrele noastre de înaltă performanță au ajutat multe echipe de curse să câștige campionate majore pe scena britanică, europeană și mondială. Munca de dezvoltare efectuată în timp ce a avut de-a face cu aceste echipe ne-a permis să producem unele dintre cele mai avansate filtre tehnologice de pe piață.

Acest lucru poate fi demonstrat prin lansarea sistemului de aer rece Pipercross Viper din fibră de carbon. Baza de țeavă cu ram complet, filtre cu flux invers, scut termic din fibră de carbon și o alimentare sigilată cu aer rece. Acestea sunt lucrurile găsite sub capota celei mai avansate mașini de competiție. Aceste caracteristici sunt acum disponibile pentru multe autoturisme cu șoferi care necesită cele mai bune de la motoarele lor.

Deși tehnologia autovehiculelor se mișcă într-un ritm atât de rapid, Pipercross continuă să asigure cele mai simple mașini cu carburator, cu o gamă largă de filtre de aer de competiție disponibile de pe raft. De la țevi Ram și șosete pentru SU, la o placă de bază PX600 și filtru pentru cele mai noi corpuri de accelerație de pe piață.

Flexibilitatea fabricii de producție Pipercross ne permite să producem filtre de aer personalizate rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. De la cele mai recente mașini WRC la o mașină de competiție 2CV, Pipercross poate proiecta și produce un filtru de aer care să poată îndeplini și să depășească specificațiile dumneavoastră.

Pipercross este o companie în creștere, cu aspirații ridicate la succes, depunând eforturi constante pentru a împinge designul filtrului de aer atât în ​​performanță, cât și în eficiență. După 25 de ani de muncă grea și inovație, Pipercross este acum și va fi mereu la vârful designului și tehnologiei autovehiculelor.

Pipercross

Comparare produse (0)


Filtru Aer Sport Pipercross - 80mm

Filtru Aer Sport Pipercross - 80mm

Filtru Aer Sport Pip..

275Lei

Filtru Aer Sport Pipercross - BMW Seria 3 (E36) - 4Cyl
Filtru Aer Sport Pipercross - Honda Accord 5

Filtru Aer Sport Pipercross - Honda Accord 5

Filtru Aer Sport Pip..

145Lei

Filtru Aer Sport Pipercross - Honda Civic 4, 5, CRX 3
Filtru Aer Sport Pipercross - Honda, Land Rover, MG, Rover
Filtru Aer Sport Pipercross - Lexus ES, Toyota Celica, Camry
Filtru Aer Sport Pipercross - Mazda RX-7

Filtru Aer Sport Pipercross - Mazda RX-7

Filtru Aer Sport Pip..

145Lei

Filtru Aer Sport Pipercross - Nissan Micra 2, 3

Filtru Aer Sport Pipercross - Nissan Micra 2, 3

Filtru Aer Sport Pip..

145Lei

Filtru Aer Sport Pipercross - Toyota Celica, Corolla, MR2
Filtru Aer Sport Pipercross - VAG - 1.8Turbo

Filtru Aer Sport Pipercross - VAG - 1.8Turbo

Filtru Aer Pipercros..

145Lei

Etichete: FIltru Aer Pipercross, Filtre Pipercross, Filtru Aer Sport Pipercross, Filtru Universal Pipercross, Filtru Tuning Pipercross, Filtru Burete Pipercross, Filtru Aer Sport Universal Pipercross, Filtru Dedicat Pipercross

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)