Despre Noi

Tuning Parts Romania - Since 2009

Tuning Parts - Piese Performante

Bine ați venit la TuningParts, locul unde visele automobilistice devin realitate!
Fondat în 2009, magazinul nostru de tuning este o destinație de încredere pentru pasionații de mașini în căutarea perfecțiunii. În cei peste 15 ani de activitate, ne-am specializat în eliberarea întregului potențial al vehiculelor, oferind servicii de tuning de înaltă calitate adaptate nevoilor și dorințelor clienților noștri.
Cu o pasiune pentru ingineria de precizie și un angajament pentru calitate, echipa noastră de tehnicieni specializați este dedicată furnizării de soluții de tuning de top. De la upgrade-uri de motor și îmbunătățiri de suspensie până la kituri de caroserie personalizate și detalii rafinate, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii pentru a ridica experiența de conducere la noi culmi.
Intrați în facilitatea noastră de ultimă generație și descoperiți o lume în care inovația întâlnește expertiza. Fie că sunteți un entuziast al curselor care dorește să domine pistele sau un pasionat de mașini care dorește să facă senzatie pe străzi, avem cunoștințele, abilitățile și resursele necesare pentru a transforma viziunea dvs. în realitate.
Trăiți emoția de a conduce o mașină fin ajustată care reflectă stilul și personalitatea dvs. unică.
Încrede-ți-vă în TuningParts pentru toate soluțiile de tuning auto și lăsați-ne să vă ducem mașina la un cu totul alt nivel.
Călătoria dvs. către excelența automobilistică începe aici, la TuningParts, cu peste 15 ani de experiență în industrie.


Misiunea Tuning Parts

Este de a oferi clientilor sai servicii premium cu informatii clare insotite de cele mai bune si utile descrieri ale produselor din domeniul pieselor auto perfromante si tuning, cu imagini de produse la calitate de studio, insotite de articole si video pentru a ajuta clientii sa evalueze potentialele achizitii. Probabil singura companie cu un astfel de angajament.

Viziunea Tuning Parts

Ne dorim sa fim compania unde clientii sa se simta cel mai confortabil.

Valorile Tuning Parts

Credem in valoarea oamenilor, in valoarea oamenilor nostri, in valoarea partenerilor nostri externi si in primul rand in valoarea clientilor nostri si a intregii comunitati motorsport.

Tuning-Parts este un brand local infiintat in 2009 ce ofera clientilor sai un catalog cu peste 10.000 de repere din toate categoriile de tuning existente. Tuning Parts ofera solutii complete de tuning cu ajutorul partenerilor sai strategici din tari precum Bulgaria, Ungaria, Romania, Polonia, Germania, Grecia, Franta, Italia, Regatul Unit la Marii Britanii, RPC si nu in ultimul rand Statele Unite ale Americii. 

Intrucat siteul este mereu in curs de populare cu produse ne cerem scuze pentru eventualele neclaritati si va invitam sa le comunicati alaturi de alte posibile probleme de functionare la numarul de telefon: 0745.050.416 sau pe email la: office@piese-tuning.ro

Tuning-Parts nu impune limita de comanda, nu percepe comisioane ascunse sau plati in alt cont bancar decat cel prezentat mai jos / nu accepta modalitati de plata de tip WesternUnion, MoneyGram, Westaco, etc. 


Tuning Parts International Logistic S.R.L. :

Nr. Registrul Comertului: J40/3031/2018

Cod de Identificare Fiscala (C.U.I.) 38961740

ING Bank

Cont IBAN: RO46 INGB 0000 9999 0867 1301


Informatii / WhatsApp:

Contact: Telefon: 0745.050.416 (orange), E-mail: office@piese-tuning.ro;

Sesizari / Facturare:

E-mail: financiar@piese-tuning.ro;