Despre Noi

Tuning Parts - Piese Performante

Pentru noi, pasiunea este definita de o credinta serioasa in performanta, de aceea livram din 2009 cu aceeasi satisfactie si placere mai mult decat piese auto. Livram performanta catre garaje, catre service-uri, catre echipe specializate sau catre simpli pasionati de tuning din Romania si din intreaga Europa.
Cu experienta de peste 12 ani si cu un feedback considerabil de la clienti, astazi iti poti lasa performantele pe mainile noastre fie ca alegi calea produselor premium sau cea a produselor budget. Ai in fata angajamentul nostru prin care comercializam doar produse calitative. Tot ceea ce-ti ramane tie de facut este sa te bucuri de fiecare miime castigata in competitia ta!
Bazeaza-te pe noi in fiecare zi, in orice situatie! - Echipa Tuning Parts


Misiunea Tuning Parts

Este de a oferi clientilor sai servicii premium cu informatii clare insotite de cele mai bune si utile descrieri ale produselor din domeniul pieselor auto perfromante si tuning, cu imagini de produse la calitate de studio, insotite de articole si video pentru a ajuta clientii sa evalueze potentialele achizitii. Probabil singura companie cu un astfel de angajament.

Viziunea Tuning Parts

Ne dorim sa fim compania unde clientii sa se simta cel mai confortabil.

Valorile Tuning Parts

Credem in valoarea oamenilor, in valoarea oamenilor nostri, in valoarea partenerilor nostri externi si in primul rand in valoarea clientilor nostri si a intregii comunitati motorsport.


Tuning-Parts este un brand local infiintat in 2009 ce ofera clientilor sai un catalog cu aproximativ 9.000 de repere din toate categoriile de tuning existente. Tuning Parts ofera solutii complete de tuning cu ajutorul partenerilor sai strategici din tari precum Bulgaria, Ungaria, Romania, Polonia, Germania, Grecia, Franta, Italia, Regatul Unit la Marii Britanii, RPC si nu in ultimul rand Statele Unite ale Americii. 

Intrucat siteul este mereu in curs de populare cu produse ne cerem scuze pentru eventualele neclaritati si va invitam sa le comunicati alaturi de alte posibile probleme de functionare la numarul de telefon: 0745.050.416 sau pe email la: office@piese-tuning.ro


Tuning-Parts nu impune limita de comanda, nu percepe comisioane ascunse sau plati in alt cont bancar decat cel prezentat mai jos / nu accepta modalitati de plata de tip WesternUnion, MoneyGram, Westaco, etc. 


Tuning Parts International Logistic S.R.L. :

Nr. Registrul Comertului: J40/3031/2018

Cod de Identificare Fiscala (C.U.I.) 38961740

ING Bank

Cont IBAN: RO46 INGB 0000 9999 0867 1301


Informatii / WhatsApp:

Contact: Telefon: 0745.050.416 (orange), E-mail: office@piese-tuning.ro;

Sesizari / Facturare:

Contact: Telefon: 0751.261.926 (orange). E-mail: financiar@piese-tuning.ro;