AVEM DESCHIS si suntem pregatiti pentru a expedia comenzi. Click aici pentru a afla mai multe despre transportul pe timp de COVID-19.

Despre Noi

Magazin online de Piese si Accesorii Tuning Performant, Tuning Interior, Tuning Exterior, Tuning Motor, Turbo, Intercooler, Accesorii Jdm, Drift, Drag Race, Rally, cu sediul in Bucuresti.

Tuning-Parts Romania este un brand local infiintat in 2009 ce ofera clientilor sai un catalog cu aproximativ 9.000 de repere din toate categoriile de tuning existente. Tuning Parts ofera solutii complete de tuning cu ajutorul partenerilor sai din tari precum Bulgaria, Ungaria, Romania, Polonia, Germania, Grecia, Franta, Italia, Regatul Unit la Marii Britanii, RPC si nu in ultimul rand Statele Unite ale Americii. 

Tuning Performant Motor - Cu o vasta experienta in domeniu, comercializam urmatoarele tipuri de repere: Turbine, Intercoolere, Supape Blow Off Valve si Wastegete. Tubulatura Aluminiu pentru admisii cat si tevi din inox de cea mai buna calitate pentru evacuari. Cuple Siliconice si coliere, benzi termice (termo-izolante) sau diversi izolatori termici. Galerii de evacuare sau elemente evacuare precum: rezontoare sport si acceleratoare de gaze, downpipe, tobe sport intermediare, tobe finale. Filtre de aer sport cat si kituri admisie, Ambreiaje sport customizabile pentru orice autoturism. Radiatoare ulei, trasee de ulei pentru radiatoare cat si tur/retur ulei turbo, Fittinguri. Sisteme de franare hidraulica pentru competitiile de drift si nu numai. Atat rezervoare de benzina cat si injectoare, pompe cu debit marit sau regulatoare presiune combustibil. Pentru acestea si pentru multe altele oferim si o diversificata gama de accesorii de upgrade. 

Tuning Exterior - Pachete aerodinamice dedicate cat si universale, bari fata, bari spate, praguri, eleroane, pleoape, grile, etc. Sisteme de iluminat: faruri, stopuri, proiectoare, semnalizari prin tehnologii de tip bulb cat si led. Suspensii sport, fixe, reglabile cat si elemente precum arcuri sport, amortizoare sau reglaje la care se adauga una din cele mai noi si in trend solutii in materie de suspensii si anume suspensiile penumatice. O alta zona acoperita este aceea a accesoriilor precum: sigurante si incuietori capota de tip racing, carlige remoracre motorsport si multe alte produse inrudite.

Tuning Interior - O categorie cel putin la fel de importanta unde putem sa oferim solutii de siguranta sporita prin centurile sport in 3, 4, 5 sau 6 Puncte produse de firme renumite cat si volane sport cat si scaune sport din materiale de inalta calitate menite sa satisfaca toate nevoile atat acolo unde pretentiile sunt mari cat si in clasele debutantilor unde bugetele restranse impun compromisuri. Venim in ajutor cu nenumarate modele de accesorii de bord, precum ceasuri aditionale: presiune boost, presiune ulei / combustibil, temperatura ulei / apa, turometru, voltmetru, ampermetru cat si accesorii hardware (sonde si solutii montaj) cat si suporti pentru ceasuri sau panouri de tip start, heblu, etc

Intrucat siteul este mereu in curs de populare va cerem scuze pentru eventualele neclaritati si va invitam sa ni le comunicati alaturi de alte posibile probleme de functionare semnalate la numarul de telefon: 0745.050.416 sau pe email la: office@piese-tuning.ro

Tuning-Parts Romania nu impune limita de comanda, nu percepe comisioane ascunse sau plati in alt cont bancar decat cel prezentat mai jos / nu accepta modalitati de plata de tip WesternUnion, Westaco, PayPal, etc. 


Tuning Parts International Logistic S.R.L. :

Nr. Registrul Comertului: J40/3031/2018

Cod de Identificare Fiscala (C.U.I.) 38961740

ING Bank

Cont IBAN: RO46 INGB 0000 9999 0867 1301


Informatii Tehnice / Comenzi:

Contact: Telefon: 0745.050.416 (orange) - numar valabil si in aplicatia mobila WhatsApp. E-mail: office@piese-tuning.ro;

Sesizari / Facturare:

Contact: Telefon: 0751.261.926 (orange). E-mail: financiar@piese-tuning.ro;