K&N

De peste 50 de ani, K&N este lider în industrie în domeniul filtrării și tehnologiei auto - oferind produse pentru creșterea performanței, protecției și longevității în mii de aplicații pentru vehicule pentru consumatorii din întreaga lume.

La începutul anilor 1960, doi piloti de motociclete, Ken Johnson și Norm McDonald (K&N), au dezvoltat o nouă idee inovatoare pentru un filtru de aer - unul care ar putea funcționa sub cerințele mediilor off-road prăfuite și murdare. După ce au experimentat numeroase tipuri de medii filtrante, au descoperit că un design din bumbac uleiat a permis filtrului să nu numai că captează contaminanții foarte eficient, dar a permis să fie spălat și refolosit, iar originalul K & N® High-Flow Air Filter ™ a fost născut . Cinci decenii mai târziu, K & N® continuă să inoveze tehnologia de filtrare de vârf din industrie și oferă o protecție remarcabilă pentru orice, de la tractoare cu combustibil de top la vehicule de navetă din întreaga lume.

Toate produsele K&N sunt supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că respectă standardele exigente de calitate. Stăm în spatele produselor noastre cu unele dintre cele mai extinse garanții din piața de schimb.

Cererile de putere și cuplu se bazează pe testarea unui vehicul real pe un dinamometru înainte și după instalarea unui produs K&N. Testarea puterii / cuplului se efectuează pe dinamometrele Dyno Jet 248 și SuperFlow 880E, care măsoară puterea de frână reală și cuplul la roata (rotile) care primesc puterea de la trenul de acționare. Pentru majoritatea sistemelor de admisie, diagramele dinamometrului sunt disponibile pe paginile individuale ale produsului la „Resurse”.

K&N efectuează toate testele de flux de aer pe un banc de flux SuperFlow Corporation SF-1020. SF-1020 este o bancă de curgere computerizată capabilă să măsoare debitele de aer de până la 1020 de metri cubi pe minut (cfm) la presiuni de test de până la 65 inci de apă. Pentru a citi detaliile protocolului de testare a filtrului de aer, vă rugăm să vizitați pagina protocolului de testare a fluxului de aer.

Pe lângă filtrele de aer performante, K & N® produce o varietate de alte produse de protecție și performanță, inclusiv sisteme de admisie a aerului, filtre de ulei, filtre de combustibil, filtre de aer din cabină și filtre de aer de acasă. De-a lungul a cinci decenii, ne-am construit o reputație de calitate excepțională și servicii pentru clienți în care milioane de clienți au încredere.

Produsele K&N sunt proiectate și fabricate la fața locului. K & N® are sediul central în Riverside, California, într-un complex de clădiri care se întinde pe aproape 400.000 de metri pătrați și operează, de asemenea, în Grand Prairie, TX, Anglia, China și Olanda. Facilitățile K&N includ departamente pentru inginerie, proiectare de produse, producție, depozitare, facilități de testare, achiziții, vânzări, servicii pentru clienți, marketing și birouri corporative.

K&N este un partener mândru al multor organizații sportive importante, inclusiv NASCAR, NHRA și multe altele. Pentru a vizualiza toate evenimentele noastre viitoare, vă rugăm să vizualizați programul evenimentelor noastre.

K&N

Comparare produse (0)


Filtru Aer K&N 1.8T, 1.9TDI VAG, KN33-2128

Filtru Aer K&N 1.8T, 1.9TDI VAG, KN33-2128

Filtru Aer K&N 1..

340Lei

Filtru Aer K&N Alfa Romeo 159, Brera, GT, Spider - E-9281
Filtru Aer K&N Alfa Romeo 4C - E-2995

Filtru Aer K&N Alfa Romeo 4C - E-2995

Filtru Aer K&N A..

295Lei

Filtru Aer K&N Alfa Romeo Giulia (952_) - 33-5085
Filtru Aer K&N BMW Seria3 (E46) - 33-2231

Filtru Aer K&N BMW Seria3 (E46) - 33-2231

Filtru Aer K&N B..

285Lei

Filtru Aer K&N BMW, 3.5, KN33-2997

Filtru Aer K&N BMW, 3.5, KN33-2997

Filtru Aer K&N B..

310Lei

Filtru Aer K&N BMW, G Series, KN33-3079

Filtru Aer K&N BMW, G Series, KN33-3079

Filtru Aer K&N B..

330Lei

Filtru Aer K&N Jaguar S-Type II (2.5 V6) - 33-2273

Etichete: K&N, Filtru K&N, Filtre Sport K&N, Filtru Conic K&N, Filtru Aer K&N, Filtru Performant K&N, Solutii Curatare Filtre K&N, Solutii Ungere Filtre K&N,

Afişare 1 - 18 din 47 (3 pagini)