Livrare & Cum Comand?

Stimate client inainte de a comanda produse pe acest website sau prin intermediul emailului/numarului de telefon, te rugam sa citesti in integralitate toate sectiunile cu termenii si conditiile care detaliaza aspectele privind drepturile si obligatiile dvs si ale noastre, privind comanda, livrarea, returul  si costurile aferente.

Cum comand

Pentru a comanda online pe site-ul nostru, apasa butonul ,,adauga in cos”, ulterior puteti verifica produsele pe care le-ati selectat, avand optiunea sa va continuati cumparaturile sau sa treceti direct la facturare. De asemenea puteti comanda produsele preferate prin contactarea  la numarul de telefon: 0745.050.416 sau sa ne scrieti folosind ca destinatar adresa de email: office@piese-tuning.ro

In urma transmiterii comenzii veti primiri un email prin care vi se va comunica ca am primit comanda dvs si ca aceasta este in asteptare. Ulterior, comenzile primite  vor fi verificate de catre reprezentantii societatii noastre dupa care veti primi o confirmare a comenzii.


Pretul produselor din acest site sunt prezentate TVA inclus.  Ca modalitati de plata acceptam Transferul Bancar sau Plata in Momentul Primirii Coletului (Ramburs)


Livrare

Termenul de livrare a produselor este in mod curent de cca 2 calendaristice din momentul confirmarii comenzii dumneavoastra, in functie de curierul solicitat, cu exceptia unor situatii exceptionale generate de situatii de urgența majoră precum: “black Friday”, condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, care pot produce la decalaje ale intervalului de livrare. In aceste situatii, termenul de livrare poate fi mai mare, insa acest termen vi se va comunica inaintea confirmarii comenzii.


Costul standard de livrare pentru un produs cu greutatea de maxim 1 kg este cuprins intre 17 si 23 lei in functie de curierul selectat in aria de acoperire a curierilor (FanCourier si UrgentCargus) cu care noi colaboram. Costul de livrare poate sa difere in functie de greutatea, dimensiunile pachetului cat si in functie de locatia de livrare. Se calculeaza zero km locatiile unde firma de curierat are oficiu. Astfel incat localitatile cu km exteriori (fata de oficiul zonal UrgentCargus) se taxeaza suplimentar. Va vom informa cu privire la pretul exact al transportului inainte de a va confirma comanda, dupa ce vom calcula acest tarif in functie de locatia dvs si greutatea produselor comandate.


VIDEO Cum comand?