• Regulator Presiune Benzina Nuke Performance FPR100

Regulator Presiune Benzina Nuke Performance FPR100

Regulator de presiune a combustibilului Nuke Performance FPR100s: Redefinirea eficienței pentru gestionarea combustibilului pentru sporturile cu motor.

Design ușor, regulator de presiune a combustibilului rezistent la etanol, cu un design subțire și suporturi din oțel inoxidabil ușor de montat. Fiecare unitate este testată temeinic înainte de livrare, cu o funcționalitate de neegalat și aceeași calitate înaltă ca întotdeauna.

 Regulator ușor de presiune a combustibilului pentru sporturi cu motor

 Sigur pentru toate tipurile de combustibil, inclusiv metanol și etanol

 Performanța fiecărei unități a fost testată înainte de livrare

 Complet reglabil până la 100 PSI (7 bar)

 Referință de creștere 1:1

 Suport de montare din oțel inoxidabil

 Intrări/ieșiri: AN-6 ORB / AN-8 ORB / AN-10 ORB

Cea mai fiabilă soluție de referință de boost 1:1 pentru a reuni sistemele de combustibil simple sau complexe pentru toate tipurile de reglaje sau configurarea motoarelor pentru sporturi cu motor. Reproiectat cu funcționalitatea de precizie în centrul atenției. Design ușor, cu același semn distinctiv ca întreaga gamă de piese de sport cu motor Nuke Performance, cu un suport integrat din oțel inoxidabil pentru montare sigură și ușoară pentru toate aplicațiile și instalațiile.

Dezvoltat conform cerințelor ridicate ale sporturilor cu motor

Alegeți între un regulator de presiune a combustibilului AN-6, AN-8 și AN-10, depășind orice nevoie posibilă de alimentare.

Noile regulatoare de presiune a combustibilului din seria FPR100 sunt disponibile în AN-6, AN-8 și AN-10 și toate sunt complet adaptate nevoilor dumneavoastră de sport cu motor. Toate trei au un design extrem de subțire și ușor, cu cea mai recentă tehnologie și funcționalitate.

  • FPR100s AN-6: 200 - 700 cai putere
  • FPR100m AN-8: 500 - 1200 cai putere
  • FPR100x AN-10: 700 - 2000+ cai putere

Opțiunea dintre trei versiuni de dimensiuni diferite ale regulatoarelor de presiune a combustibilului din seria FPR100 vă permite să alegeți funcția optimă pentru configurația dvs. În combinație cu diferitele fitinguri pentru porturile de intrare și de evacuare între AN-6 și AN-12, aceste FPR vă oferă o gamă de la 200 până la 2400 de cai putere.

Regulatorul de presiune a combustibilului FPR100s este dezvoltat în colaborare cu echipele de sport cu motor din întreaga lume și producătorii de pompe de combustibil. Acest regulator de presiune a combustibilului este setat să funcționeze în toate condițiile, cu orice cerință de cai putere. Este proiectat și testat pentru utilizare cu până la 700 CP și este complet reglabil între 30 PSI și 100 PSI (2-7 bar).

Complet reglabil între 30 PSI și 100 PSI (2-7 BAR)

Intrare și ieșire AN-6 ORB, omologate pentru 200-700 CP

Acesta este regulatorul optim de presiune AN6 cu cea mai mare capacitate de debit pentru configurații între 200-700 CP. Pregătit pentru fitinguri AN-6 ORB, livrate cu un dop AN-6 ORB pentru o singură configurație de intrare. FPR100s este un produs care a evoluat din viața noastră pe pista de curse și își ia locul chiar sub frații săi mai mari FPR100m și FPR100x.

Referință de amplificare 1:1 și design de debit ridicat cu pierderi minime de debit

Presiunea combustibilului crește într-un raport de 1:1 când se face referire la creșterea cu reglarea de precizie a presiunii. Presiunea combustibilului este reglată folosind șurubul de fixare din partea de sus, cu bilă din oțel călit, care permite o setare exactă și bine reglată a presiunii combustibilului, ≈0,14 BAR (≈2 PSI) / tură. Designul său dublu de admisie vă permite să alegeți între o admisie stânga sau dreapta sau o admisie dublă pentru o configurație cu motor V. Filetul de 1/8" NPT este orientat spre înainte pentru instalarea manometrului și senzorului de presiune a combustibilului ușor de citit.

Cu designul de admisie dublă AN-6 ORB, puteți alege între o admisie stânga sau dreapta sau o admisie dublă pentru o configurație cu motor V. Și cu filetul de 1/8" NPT cu acces ușor în față, este ușor să atașați manometrul sau senzorul de presiune a combustibilului pentru citiri ușoare ale presiunii.

Ușor de instalat cu un suport din oțel inoxidabil și sigur pentru toate tipurile de combustibil, inclusiv combustibili alcoolici precum etanolul

Toate regulatoarele de presiune a combustibilului din seria FPR100 vin cu un suport robust din oțel inoxidabil care le face extrem de ușor de atașat la orice compartiment al motorului și fixează FPR chiar și în condiții extreme pentru a preveni defecțiunile. Și la fel ca toate produsele de sport cu motor Nuke Performance, regulatorul de presiune a combustibilului FPR100s este dezvoltat, proiectat și fabricat cu hardware din oțel inoxidabil și elemente interne anodizate pentru a gestiona toți combustibilii, inclusiv benzină, etanol și metanol.

Sigur pentru toate tipurile de combustibil, inclusiv etanol

Membrana de 46 mm nitril ranforsat cu fibre

Membrana de nitril de 46 mm ranforsată cu fibre a FPR1002 este de cea mai înaltă calitate posibilă și este aprobată pentru toate tipurile de combustibil, inclusiv benzină (benzină) și combustibili alcoolici precum etanol, E85, E100 și metanol.

de conectare rapidă pneufit de 6 mm sunt disponibile ca accesoriu. FPR100s utilizează filete AN-6 ORB pentru a se potrivi cu cele mai comune fitinguri alese.

Vine cu un dop AN-6 ORB care poate fi îndepărtat cu ușurință pentru aplicații cu două admisii. 

Pentru a maximiza calitatea și funcționalitatea seriei FPR100, inclusiv FPR100s AN-6, FPR100m AN-8 și FPR100x AN-10, fiecare regulator individual de presiune a combustibilului este testat înainte de livrare. Unitatea NukePerformance de testare dispune de echipamente de testare de vârf la nivel mondial care pot detecta chiar și cele mai mici proprietăți posibile care pot afecta negativ funcționarea. Nu există nicio scurtătură în producție care să conducă la performanța și funcționalitatea excelentă a regulatorului de presiune a combustibilului Nuke Performance FPR100s.

Dezvoltat pe baza cerințelor ridicate din partea sporturilor cu motor din întreaga lume

Proiectat în Suedia, regulatorul de presiune a combustibilului FPR100 a fost dezvoltat și proiectat împreună cu echipele de sport cu motor din întreaga lume. Regulatoarele de presiune a combustibilului Nuke Performance nu au încetat niciodată să evolueze. Întotdeauna gata să vă ofere funcționalitate maximă și cu o calitate extrem de înaltă, funcționează chiar și în condiții extreme și solicitante. Regulatoarele de presiune a combustibilului din seria FPR100 sunt fabricate cu același semn distinctiv ca toate celelalte piese din gama ușoară de sport cu motor Nuke Performance.

Manometru opțional Nuke Performance, 0-100 PSI (7 bar)

Pentru a obține experiența maximă și completă a noului dumneavoastră regulator de presiune Nuke Performance FPR100, ar trebui să îl completați cu manometrul nostru precis și elegant, care se potrivește direct în orificiul filetat de 1/8" NPT din partea frontală a regulatorului nostru.

Manometru piesa combustibil #: 310-01-101

Regulatorul de presiune a combustibilului FPR100s AN-6 Specificații

Pentru mai multe informații despre specificații, contactați-ne direct.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Aveti Intrebari despre Regulator Presiune Benzina Nuke Performance FPR100?

Regulator Presiune Benzina Nuke Performance FPR100

41

  • Producător: Nuke Performance
  • Cod produs: 300-02-201
  • Stoc: Prin Comanda Furnizor
  • 1.625Lei


Opţiuni disponibile


Curierat RapidFinalizeaza comanda pana la 12:00 pentru a pleca in aceeasi zi!

CallcenterIntampini dificultati. Contacteaza-ne la: 0745.050.416

Livrare CargusTransport National in 24h prin Cargus Curier.

Îţi recomandăm şi:

Adaptor Ceas Presiune Combustibil Nuke Performance
Manometru Glicerina Nuke Performance - 0-7Bar

Etichete: Regulator Presiune Benzina Nuke Performance FPR100

S-ar putea sa-ti placa si:

Toba Sport RM Motors S90R

Toba Sport RM Motors S90R

Toba sport universal..

305Lei

Piulita Trecere Caroserie - AN8

Piulita Trecere Caroserie - AN8

Piulita Adaptor Trec..

10Lei

Ulei Castrol Edge Turbo Diesel 5W40 (4L)

Ulei Castrol Edge Turbo Diesel 5W40 (4L)

Ulei Castrol Edge Tu..

140Lei

Galerie Evacuare Inox BMW Seria3 (E30, E36) 4Cyl

Galerie Evacuare Inox BMW Seria3 (E30, E36) 4Cyl

Galerie Evacuare Ino..

902Lei

Pleoape Faruri BMW Seria3 (E46) Sedan NFL

Pleoape Faruri BMW Seria3 (E46) Sedan NFL

Pleoape Faruri BMW E..

75Lei

Colier T-Clamp 60-68mm (Cupla 57mm)

Colier T-Clamp 60-68mm (Cupla 57mm)

Colier T-Clamp 60mm-..

15Lei

Bara Rigidizare Fata - Honda Civic 4 (EC)

Bara Rigidizare Fata - Honda Civic 4 (EC)

Bara Rigidizare Fata..

606Lei

Filtru Aer Sport Pipercross - Honda, Land Rover, MG, Rover