Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII  COMERCIALIZARE ONLINE


Inainte de a efectua comenzi pe acest site te rugam citeste in integralitate  Termenii si Conditiile

Termenii si conditiile din cadrul acestui website sunt in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor (persoane fizice) în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, conform OG 21/1992 privind protectia consumatorilor si conform Legii 449/2003 privind garantiile si drepturile asociate acestora.  Prezentele acte normative nu se aplica persoanelor juridice.


Termene 

Toate termenele incluse în termeni si conditii se interpretează drept termene exprimate în zile calendaristice. În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, societatea noastra prelungeşte termenul în mod corespunzător. 

 

Informatii generale despre produse , preturi si modlaitati de plata

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica. Din acest motiv, comenzile vor fi confirmate inainte de a fi livrate produsele. Pe site, vei gasi informatii clare despre pret si disponibilitatea in stoc. Preturile afisate pe site aferente produselor, sunt preturile finale cu TVA inclus. Suma finala pe care trebuie sa o platiti dvs este pretul final  cu TVA inclus. Modalitati de plata acceptate sunt prin card bancar sau prin ramburs la curier. 


Conform OUG 34/2014 un contract de vânzare la distanta reprezinta orice contract încheiat între profesionist şi consumator fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul (confirmarea acceptării comenzii de catre profesionist), în temeiul căruia profesionistul se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul se angajează să plătească preţul acestora. In intelesul acestui act normativ prin notiunea de contract se intelege orice achizitie de bunuri de pe acest site.


Comenzile efectuate pe site online vor trebui  confirmate de aceea va rugam lasati datele corecte.
In cazul in care produsele comandate ajung la dumneavoastra in stare deteriorata va rugam nu acceptati livrarea si contactati-ne telefonic la fata locului. 


Conditii generale de livrare

Termenul de livrare a produselor este in mod curent de cca 2 calendaristice din momentul confirmarii comenzii dumneavoastra, in functie de curierul solicitat, cu exceptia unor situatii exceptionale generate de situatii de urgența majoră precum: condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații speciale care privesc strict programul de muncă al firmei de curierat, care pot produce la decalaje ale intervalului de livrare. In aceste situatii, termenul de livrare poate fi mai mare, insa nu va depasi termenul maxim de livrare de 30 zile conform OUG 34/2014, specificat mai jos: 

Vom livra produsele transferând posesia fizică sau controlul asupra produselor către dvs, fără întârziere nejustificată şi în orice caz in termenii mentionati la sectiunea “Termen de livrare” SAU, în decurs de cel mult 30 de zile de la încheierea contractului. In cazul în care nu ne indeplinim obligatia de a livra produsele la momentul convenit cu dvs sau în termenul de maxim 30 zile, dvs aveti dreptul de a solicita efectuarea livrarii într-un termen suplimentar, corespunzător circumstanţelor.  În cazul în care nu vom livra produsele în termenul suplimentar respectiv, aveti dreptul, după caz, la rezilierea contractului. Iar societatea noastra va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului cu dvs şi în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ati comunicat ca nu mai doriti onorarea contractului.”


Dreptul de retragere

Dvs beneficiati de o perioada de 14 zile pentru a va retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele direct legate de returnarea produselor. Perioada de retragere expira in termen de 14 zile din ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de catre dvs, intra in posesia fizica a produselor sau ziua in care dvs sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de dvs, intra in posesia fizica a ultimului produs /ultimei piese (in cazul in care dvs comandati printr-o singura comanda produse multiple/piese care vor fi livrate separat)


Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile), sunteti obligati sa ne informati cu privire la decizia dvs de retragere din contract. In acest scop, aveti la dispozitie formularul standard de retragere de mai jos sau  puteti face orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract specificand produsele achizitionate (e-mail / fax / posta, etc) iar noi va vom comunica fara intarziere, confirmarea de primire a formularului de retragere.


Obligatiile dvs ca si client in cazul retragerii

Dvs sunteti obligat sa returnati produsele catre societatea noastra (sau unei persoane autorizate de catre societatea noastra sa receptioneze produsele), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dvs de retragere din contract, prin transmiterea formularului de retragere sau prin orice declaratie neechivoca mentionata la sectiunea “Exercitarea dreptului de retragere”. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de dvs  inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile. Dvs suportati doar costurile directe legate de returnarea produselor. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Produsul pe care doriti sa il returnati trebuie sa fie neutilizat si in amblajul original nedeteriorat.


Obligatiile noastre in cazul retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.  Avem posibilitatea legala de a amana rambursarea platii pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii.


Exceptii de la retragere

Dvs aveti posibilitatea verificarii produselor achizitionate cu usurinta si a le determina functionalitatea fara a uza produsul si fara a distruge ambalajul. In cazul in care produsul nu este returnat  ca in starea initila se va aplica principiul diminuarii valorii, adica vi se va returna o suma de bani mai mica decat ati achitat dvs.


Dvs sunteti responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Societatea noastra va face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor care nu va fi descurajanta pentru dvs astfel incat sa va impiedicam exercitarea dreptului de retragere.


Diminuarea valorii se va percepe pentru produsele returnate care prezinta modificari fizice, urme de folosire sau uzura excesiva, interventii neautorizate sau alte aspecte, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la starea initiala decat printr-o serie de procese tehnice de fabricatie suplimentare. Diminuarea valorii produselor in cazurile mentionate mai sus poate ajunge la maxim 30% din valoarea de achizitie a produsului datorita costurillor societatii pentru aducerea la stare initiala, in functie de caz. De asemenea diminuarea valorii se va percepe si pentru produsele a caror ambalaje au fost deteriorate


Excepție de la dreptul de retur o reprezintă foliile de protecție pentru ecranul telefonului sau produsele care includ folii de protecție, acestea fiind un tip de produs care este susceptibil a se deteriora rapid  daca este desafut si nu se poate returna după utilizare. Singura modalitate de retur pentru acest tip de produse este acceptată în cazul în care constatati că produsul prezintă anomalii și defecte de fabricație sau probleme legate de compatibilitate, fără a-l utiliza.         

       

Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

Costuri suportate de catre cumparator:

Veti asigura costurile de retur si transport curier in cazul caruia renuntati la achizitionarea produsului in termen 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, vi se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea dvs, va vom reexpedia produsul initial, pe cheltuiala dvs. 


Transferarea riscului

Livrarea produselor catre dvs cade in responsabilitatea noastra. În cazul contractelor în care societatea noastra livrează produsele către dvs (inclusiv prin intermediul unui societati de curierat), riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat abia în momentul în care dvs sau o parte terţă desemnată de dvs, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul va este transferat in cazul exercitarii dreptului de retragere din contract, în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către dvs să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către societatea noastra, fără a aduce atingere drepturilor dvs faţă de transportator.


PREVEDERI DIVERSE

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

! In cazul produselor aduse prin comanda speciala, la cerere sau cu disponibilitate furnizor, producator, importator, etc - pretul poate sa difere. Situatie in care ne obligam in a va anunta in prealabil. 

* In cazul unor produse aduse prin comanda furnizor, producator, importator, etc - se poate cere achitarea unui avans de  pana la 100%. Situatie in care, de asemenea, ne obligam in a va anunta in prealabil.